Sunday, January 31, 2016

Mit hoz a Kétu – Rahu jegyváltása az egyes aszcendensek számára (147.)

Bár a konstellációváltás hatása egy nagyon sok faktoros téma, az alábbiakban összefoglaljuk az elkövetkező 18 hónapban várható leglényegesebb tendenciákat az egyes aszcendensek számára.

A prognózisok első része a Vízöntő Kétu, a második az Oroszlán Rahu - egymástól nem elválasztható - hatását írja le. A védikus aszcendenst a nyugati aszcendens fokszámából 24 fok levonásával kapjuk meg.

Nézzük az egyes aszcendensek kilátásait.

Ha Kos az aszcendensünk, a váltás baráti körünk átalakulását hozhatja, jövőképünk letisztulásával, spirituális vagy mély lelki élményt hozó utazásokkal, zarándoklattal, ugyanakkor több eseményt gyermekeinkkel, vállalkozásunkkal. Fej-ügyek, vérnyomás több figyelmet fog kérni!

A Bikák hivatásukat fogják átértékelni, lehetőségük lesz rátalálni a valódi céljaikra, másfelől nyitnak költözés, ingatlanprojekt felé, otthonukban nagy nyüzsgés várható.

Az Ikrek lezárhatják peres, jogi dolgaikat, vagy apai részről hozott problémáikat, és nagy fejlődési lehetőséget élhetnek meg kommunikációjukban, legyen az írás, tanítás, médiumi képességek vagy akár üzleti aktivitás.

A Rákok számára mély belső utazást, egy lelki elengedés történetet jelent, míg értékviláguk sok energiát igényelve felbolydul, átalakul, anyagi helyzetük javulását is hozva.

Az Oroszlánok több lelki támogatást igényelnek majd kívülről, vagy olyan párra vágynak, aki magasabb szinten lelki, szellemi társuk - ha nem kapják meg, elköszönhetnek tőle. Náluk némileg nyugtalanabb időszak várható, nagy fejlődési lehetőséggel, kreativitással. Szívük, gerincük érzékenyebb lehet, figyelmet kér.

A Szűz aszcendensűek munkája letisztul, lelküknek kedvesebb lesz. Számukra egy nehéz periódus zárult le, és nyugtalanságukat nem mindennapjaikban élik majd meg, hanem például alvásukban, álmaikban. Érdemes több tudatossággal fordulni álmaikhoz.

A Mérlegek gyermekük érését, eltávolodását, például elköltözését fogják megélni. Többet foglalkoztatja majd őket a jövőképük, jövedelemteremtő képességük, és idősebb testvérük.

A Skorpiók könnyebben válnak meg otthonuktól, akár hazájuktól, és végső megértésekhez juthatnak az anyai minőséggel kapcsolatban. Ugyanakkor változás, megújulás valószínű a hivatásban.

A Nyilasok rátalálhatnak egy mélyebb lelki közvetítő közegre, például íráson, csoportos testmozgáson (jóga, thai chi, stb.) keresztül, de az is lehet, hogy távolabb kerülnek testvérüktől. Élénkebb kapcsolat várható az apával (apamintával), és több utazási lehetőség. Eseménydús időszak.

A Bakok értékrendje változik meg, felértékelve a csoporthoz tartozást, a közösség erejét. Aktivitás pénzügyekben, belső fejlődés és lelki kutakodás igénye erősödni fog.

A Vízöntők nagy lelki, szellemi tisztuláson, emelkedésen mennek át, lehetőséggel arra, hogy személyiségük felesleges sallangjait, terhet jelentő részeit most eleresszék. Nyitás a külvilág felé, a partnerkapcsolat megújítása, megújulása szükségesebb lesz.

A Halak aszcendensűek érzelmileg megkönnyebbülnek, számukra nehéz időszak zárult le január 29-én. Olyan lelki társakat, közösségeket keresnek majd, ahol oldódik magányérzésük. Munkában nagy fejlődési perspektíva, sok alkalmazkodási próbával.

A fenti rövid prognózisok csak a Kétu és Rahu megváltozott helyzetéből indulnak ki, nem terjedhetnek ki a személyes horoszkóp ezer már sajátosságára – az csak egyedi elemzéssel bontható ki. 

Namasté
Vishakati
  
Kapcsolatfelvétel: vishakati.gyurko@gmail.com
Közvetlen infóért kérlek, keresd vishakati.blogspot.hu oldalamat, vagy a Vishakati Community facebook oldalt.



2 comments: