Monday, April 25, 2016

Frontátvonulás – Skorpió Hold, Kos Vénusz (167.)

Április 24-26. között hangulatilag, energiáinkat illetően, de például az időjárásban is nehezebb napokat élhetünk meg. Ennek oka az, hogy a védikus égi Hold a retrográd Mars-Szaturnusz által próbára tett Skorpión vonul át

Skorpió Hold minden 4. héten - amikor ideér - eseményt, bonyodalmakat, konkrét történéseket hoz, mert a Hold mindig a történések időzítője ott, ahol áll, s amivel találkozik, azt mozgásba hozza. 25-én, hétfőn reggel a Marssal áll együtt, estefelé pedig utoléri a Szaturnuszt.

Jó esetben - ha megértünk rá - hozhat felismeréseket, mintha hirtelen a helyére kerülne a kirakós fontos darabja. De a Skorpió Hold napjai számtalan nehézséget is hozhatnak, mert aktivizálja életünk azon területét, ami a Skorpióba jut, s amely most a két ártó bolygó tranzitja kapcsán átrendeződés alatt áll.

Különösen a Skorpió (arab, perzsa, török) országok területe, illetve a velük kapcsolatban álló folyamatok veszélyeztetettek, ezek jelezhetnek a Hold Skorpió tartózkodása napjaiban.

Az időjárás – vagy saját közérzetünk – morózussága is ezt tükrözi. A Mars-Szaturnusz együttállás (február 17.- szeptember 18.) a Skorpióban eleve hűvösebb, csapadékosabb időszakot hoz, amelyre a havonta ideérkező Hold még ráerősít. Ilyenkor számíthatunk lehűlésre, kellemetlenebb időjárásra - ebben van részünk most is.

A Skorpió Hold napjaiban lehetőség szerint még óvatosabbak legyünk, ne ezekre a napokra tegyük utazásainkat, tervezhető eseményeinket.  Ha mégis mennünk kell, nagy körültekintéssel szervezzük dolgainkat.


Április 25-én a Vénusz a védikus rendszerben átlép a Kosba, s csatlakozik a már ott álló Naphoz és a Merkúrhoz. A Kos Nap sokat emel energiaszintünkön, vitalitásunkon, de a mellette álló bolygók érvényesülésén is. A csatlakozó Vénusz sok szenvedélyt, sok vágyat hoz, a birtoklás igényét. Sokunknak fontosabb lesz, hogy felhívja magára a figyelmet, valami módon jobban tudjuk majd képviselni magunkat.

Vegyük azonban figyelembe, hogy  Kos dolgaink lendületét jócskán megtöri a jegy urának, a Marsnak a hátrálása. S újabb érdekes fordulatot hoz néhány nap múlva (28-án) a Kos utolsó fokán visszaforduló Merkúr, amely tovább lassítja majd dolgainkat. 

Szeretettel
Vishakati

A fentiek általános következtetéseket tartalmaznak, az egyéni hatásokat csak a személyes horoszkópban lehet megvizsgálni. Kapcsolatfelvétel:  vishakati.gyurko@gmail.com
Közvetlen infóért kérlek, keresd a vishakati.blogspot.hu vagy a facebook / Vishakati 
Community  oldalamat.




No comments:

Post a Comment