Monday, September 26, 2016

Erősödő karmester - Direkt Merkúr (200.)

Merkúrunk, azaz racionalitásunk, elménk, üzleti érzékünk és mozgási (közlekedési) energiánk irányítója szeptember 22-én direktbe fordult, és napról napra jobban támogatja működésünket, elsősorban az Ikrekét és Szűzekét.

A megerősödő Merkúr több síkon is segít bennünket. Az általa irányított témák igen fontosak a hétköznapokban: mindenki jónéven veszi, ha egyszerűbb az eljutás egyik pontból a másikba, ha könnyebben tudjuk nyélbe ütni terveinket, eladni termékünket, tudásunkat, ha sikeresebb a fogyókúránk, és összességében szervezettebben, flottabban éljük életünket.

A másik sík magasabb rendű: Merkúr, az égi hírnök vezényli a háttérből az energiájában időző Szaturnuszt, Jupitert és Uránuszt, három „nagyágyút”. Amikor ennyi nagy bolygó van merkúri energiában, az égi terv a mentális megértést célozza. Ekkor már nem megszenvedni kell dolgainkat, hanem felismerni, ráébredni, felfogni a tudatunkban - ehhez adja most segítségét a Merkúr, s minél jobb helyzetű, annál inkább.

A Merkúr október elején vált majd jegyet, amikor kiszabadul az Oroszlán Rahu mellől, és belép saját jegyébe, a Szűzbe. Ez lesz majd az egyértelműen tiszta és pozitív váltás a merkúri témákban.

Egy további finomhangolás történik még a hónap végén a védikus égen. Szeptember 28-án a Jupiter a Szűz jegy holdi energiájába ér, és két hónapig ebben halad. 
A Jupiter a maga módján, azaz élményeken, megéléseken, tapasztalatokon át tanít. A holdi terület miatt - a Hold mindig a múlttal kapcsolatos - ebben  az időszakban jobban megkaphatjuk múltbéli érzelmi tartozásainkat, teendőinket. Hozhat női (nőági) problémákattesti örökségeket. Aktivizálhat közösségi, szociális kérdéseket, mert érzékenyít bennünket a mások dolgaira. 

Élvezzük ezeket a kedvező fordulatokat, beleértve a saját jegyében - főként a Bikákat és Mérlegeket - boldogító Vénuszt is. Az ő hozadéka harmónia, erősödő kapcsolati aktivitás, javuló érzelmi ügyek. 

Közben azért figyeljük a Nyilas területünket (testünkben a csípő-comb tájéka), tágabb értelemben a Nyilas országokat (Magyar- és Spanyolország), amelyek feszítő, nyugtalan hatásokat kapnak. A Nyilas aszcendensűek vagy Holdúak most fékezzenek, és tudatosan dolgozzanak feszültségük levezetésén.

Szeretettel
Vishakati


Ez egy általános elemzés.  Ha többet szeretnél tudni a rád vonatkozó, személyes hatásokról, itt veheted fel velem a kapcsolatot tanulás vagy  egyéni konzultáció céljából: vishakati.gyurko@gmail.com  vagy   +36 30 202 9888











No comments:

Post a Comment